Въздушна фотография

От 2006 година предлагаме заснемане от въздуха (или просто от високо) с различни способи. Ето технологиите, с които правим въздушните снимки. Много хора не знаят, че панорамни снимки могат да се правят и от въздуха. Показали сме и  реални проекти, които сме реализирали за наши клиенти, а имаме и голяма галерия със снимки от цяла България.

Въздушната фотография има приложения в различни области. Най-често снимките са нужни с рекламна цел или за планиране и наблюдение на строителни проекти. Особено подходящи са за основа за вграждане на 3D архитектурни визуализации. Възможно е и създаване на въздушни панорами. Ето някои от областите, за които успешно сме правили въздушни снимки.

Туризъм

Ваканционни селища, хотели, хотелски комплекси, туристически атракции и обекти, архитектурни комплекси.

Населени места

Кадри, обхващащи по-голяма площ. Обикновено се цели заснемане на даден квартал или част от град, примерно център, промишлена зона, предградие, или пък пълно покритие, ако става дума за по-малки населени места. Често е за предпочитане снимането да става от самолет или делта-планер, ако е нужна по-голяма височина, но трябва да се съобрази с изключително ясно време за добра видимост. Примери: градове, села, градски център, жилищни комплекси, архитектурни ансамбли.

Сгради

Снимки, фокусирани върху единични сгради или група от няколко съседни. Обикновено се правят от малка височина и в близост до обекта. Примери: офис, жилищна кооперация, бизнес център, стадион, мол, кино, хотел от близо, сграда в строеж, строителна площадка.

Инфраструктура

Нужни за целите на пътното строителство и планиране на транспорта, както и за реклама на изградени съоръжения. Примери: пътища, магистрали, ЖП линии, транспортни възли, мостове, детелини, далекопроводи, газопроводи, комуникационни кули.

Терени

Терен за строеж и строежи в различни фази на завършеност, земеделски площи и парцели, снимки за кадастър.

2 thoughts on “Въздушна фотография”

  1. Добър ден, бих желала да се поинтересувам от цена за въздушни снимки. Става въпрос за сграда в град Поморие, ще ни трябват 6-7 снимки от различни страни на сградата и 3-4 снимки на самият град Поморие.

    Благодаря Ви

  2. Привет, на тази страница ще видите ориентировъчни цени за кадър. До края на деня ще получите по мейл конкретна оферта за заснемане на вашия обект.

    И аз ви благодаря!

Comments are closed.

Официален сайт