Въздушна фотография

Нашият екип има над 15 годишен опит във въздушната фотография с различни технологии!
В момента работим с дрон DJI Mavic 2 Pro, но сме използвали също: модифициран хексакоптер с външна камера, балон с хелий, хвърчило, мачта, дори и наем на хеликоптер и самолет.

Разгледайте малка част от реализираните ни проекти!

Цени

При посещение на нашия екип правим снимачна сесия, в която се снимат стотици кадри. След това ние подбираме най-добрите и ви предоставяме избор. Цените на избраните от вас за купуване кадри са:

  • 200 лв за първи кадър
  • 100 лв за всеки следващ кадър
  • 200 лв за панорамни кадри от 6-12 снимки
  • 500 лв за 360 градусови панорами
  • Видео заснемане, грейдинг и монтаж цени по запитване.
  • Цените не включват ДДС, можем да издадем и опростена фактура.
  • Цените не включват евентуални пътни и командировъчни разходи.

Предаваме TIFF файл в пълен размер, максимална резолюция, обработен, готов за употреба. Възможно е предаване на суров материал след предварителна договорка.

Приложения

Снимки от въздуха имат много различни употреби. С рекламна цел, за проектиране и планиране, наблюдение на строителни обекти, виртуална разходка и други. Ето някои от областите, за които успешно сме правили въздушни снимки.

Въздушни панорами. Уникални гледни точки от високо с огромна резолюция и зрителен ъгъл без деформации. Получени чрез „съшиване“ на 6-12 отделни снимки.

Туризъм. Ваканционни селища, хотели, хотелски комплекси, туристически атракции и обекти, архитектурни комплекси.

Населени места. Кадри от голяма височина, обхващащи голяма площ. Заснемане на даден квартал или част от град, примерно център, промишлена зона, предградие, или пък пълно покритие, ако става дума за по-малки населени места. Примери: градове, села, градски център, жилищни комплекси, архитектурни ансамбли.

Сгради. Снимки, фокусирани върху единични сгради или група от няколко съседни. Обикновено се правят от малка височина и в близост до обекта. Примери: офис, жилищна кооперация, бизнес център, стадион, мол, кино, хотел от близо, сграда в строеж, строителна площадка.

Инфраструктура. Снимки за целите на пътното строителство и планиране на транспорта, както и за реклама на изградени съоръжения. Примери: пътища, магистрали, ЖП линии, транспортни възли, мостове, детелини, далекопроводи, газопроводи, комуникационни кули.

Терени. Снимки на терен за строеж за планиране и проектиране, строежи в различни фази на завършеност, земеделски площи и парцели, снимки за кадастър.

ФотоТрезор

Разполагаме с хиляди готови за употреба качествени снимки от въздуха от цяла България в нашата банка за цифрова фотография PhotoTresor.com. Можете да купите самите снимки като файл, както и като разпечатка. Предлагаме и рамкиране.