Календари 2020

Календари АЯ 2020 – за 17-та поредна година създаваме богата колекция от календарни теми – разнообразни, оригинални, ефектни и практични. Разгледайте сайта за повече информация относно всяка от темите. Имаме и отпечатан каталог, който може да получите безплатно от офиса ни или по куриер. Ако представлявате рекламна агенция, свържете се с нас и попитайте за специалните ни отстъпки!

Готови календари

Всички календари в този раздел са отпечатани и са с възможност за брандиране на удължен картонен гръб. Предлагаме различни модели – като размер, оформление и цена, на достъпни цени.

Календари по поръчка

Десетки теми, подготвени за брандиране и печат като стенен или настолен календар. Печатат се след предварителна заявка, като персонализирането на корицата и всяка страница е включено в цената на календара!

Корпоративни клиенти

Наши клиенти са както малки фирми, така и големи компании: „Лукойл“, „Булгартабак“, „Софийска вода“, „Хеликон“… Предлагаме изцяло поръчково обслужване, с индивидуален подбор на кадри, включително и заснемане в студио, нестандартни формати и полиграфски техники, луксозни хартии… Целта ни е да реализираме всяка идея и да предложим вариант за всеки бюджет.

Коледни и новогодишни картички

Kато част от нашата празнична кампания предлагаме колекция от картички, всяка с безплатен плик. Картичките са предварително отпечатани и на склад – можете да заявите и получите вашата поръчка в рамките на 24 часа. Отделно предлагаме и допечатване на пожелания и лога! Всички модели можете да видите онлайн, в отпечатания каталог или директно в офиса ни, от където можете да закупите и мостри.

ФотоТрезор

Всички снимки, използвани в календарите, са подбрани от нашата банка за цифрова фотография — ФотоТрезор, в която присъстват десетки хиляди кадри. Няма друг екип в страната, който да ви предложи толкова много качествена фотография, при това веднага. Посетете PhotoTresor.com, разгледайте и ни пишете, ако ви интересува нещо конкретно!

За връзка с нас

Телефон: 02 915 99 55
Факс: 02 915 99 66
E-mail: office@azholding.com
София, ул. Троянски проход, срещу № 14

Карта с указания как да стигнете до офиса ни ще намерите на страницата Контакти.