Календари 2024

Календари АЯ 2024 – за 21-ва поредна година създаваме богата колекция от календарни теми – разнообразни, оригинални, ефектни и практични. Разгледайте сайта за повече информация относно всяка от темите. Имаме и отпечатан каталог, който може да получите безплатно от офиса ни или по куриер. Ако представлявате рекламна агенция, свържете се с нас и попитайте за специалните ни отстъпки!

Готови календари

Всички календари в този раздел са отпечатани и са с възможност за брандиране на удължен картонен гръб. Предлагаме различни модели – като размер, оформление и снимки, на достъпни цени.

Календари по поръчка

Десетки теми, подготвени за брандиране и печат като стенен или настолен календар. Печатат се след предварителна заявка, като персонализирането на корицата и всяка страница е включено в цената на календара!

Професионални снимки за календари

Необходими са ви висококачествни снимки с определена тематика за вашия фирмен многолистов календар? При нас може да изберете и закупите комплект от 6 или 12 снимки на преференциални цени. Изпратете ни своето запитване и ще получите подбрана специално за вас селекция с фотографии, от които да направите своя избор. Всички снимки са с уредени авторски права и са част от нашата банка за цифрова фотография — ФотоТрезор.

Корпоративни клиенти

Наши клиенти са както малки фирми, така и големи компании: „Лукойл“, „Булгартабак“, „Софийска вода“, „Хеликон“… Предлагаме изцяло поръчково обслужване, с индивидуален подбор на кадри, включително и заснемане в студио, нестандартни формати и полиграфски техники, луксозни хартии… Целта ни е да реализираме всяка идея и да предложим вариант за всеки бюджет.

Коледни и новогодишни картички

Kато част от нашата празнична кампания предлагаме колекция от картички, всяка с безплатен плик. Картичките са предварително отпечатани и на склад – можете да заявите и получите вашата поръчка в рамките на 24 часа. Допълнително предлагаме и допечатване на пожелания и лога! Всички модели можете да разгледате онлайн или в офиса ни, откъдето може да закупите и мостри.


За връзка с нас

Телефон: 02 915 99 55
Мобилен: 0885 826 831
E-mail: office@azholding.com
София, ул. Троянски проход срещу № 14