Коледни картички

Това са всички модели коледни картички, които са готови и налични при нас. От тях можете да поръчате и единични бройки! Преди да направите поръчка се свържете с нас, за да проверите дали имаме нужната ви бройка, тъй като по време на празничната кампания наличностите се променят ежечасно.

Към всяка картичка ще получите безплатен бял плик. Предлагаме и поръчкови луксозни пликове от перлени, релефни и цветни хартии.

Предлагаме пълноцветно допечатване на лога и коледни пожелания директно или на вложка за 0.66 лв на картичка + 12 лв за подготвянето на всеки различен проект. Всички цени са с ДДС!

Ръчно изработени коледни картички

Всяка от тези картички е изработена на ръка чрез лепене, връзване, нанасяне на брокат, изрязване… Тези картички са предварително изработени, но в ограничени серии (около 100 броя). Към всяка картичка ще получите безплатен бял плик.

Предлагаме пълноцветно допечатване на лога и коледни пожелания директно или на вложка за 0.66 лв на картичка + 12 лв за подготвянето на всеки различен проект. Всички цени са с ДДС!