Каталог Лудогорие 91 АД

Колкото и сериозно нещо да е една екологична програма за използване на сертифицирана дървесина от устойчиво стопанисвани гори, нейното представяне често звучи досадно. Решихме да изведем всички основни точки от екологичните практики в Лудогорие 91 като своеобразен договор между Природата и ръководството на компанията. Самата невъзможност да бъде изготвен такъв документ ни развърза ръцете за всякакви творчески хрумки. Например на мястото за подпис от страна на Природата има стъпки от преминало по хартията пиле. Като клауза в неустойките директорът на фирмата, произвеждаща столове, отговаря със стола при неизпълнение на отговорнстите. В целия природен кръговрат впрегнахме народни поговорки, поверието да чукнеш на дърво та дори  и цитати от Шекспир.

Направихме фотосесия в нашето студио на различни елементи, свързани с гората. Към всеки каталог приложихме и пакетче със семена от бял бор с кратка инструкция за посаждане.

Папка от картон 22 х 22 см + два информационни листа – всички отпечатани с офсет на луксозна медия с дървесна структура. Каталогът е без шиене и лепене, за папката – поръчкова щанца.