Сватба

Изработването на сватбени покани е ново предизвикателство за нас. За разлика от новаците в бранша ние имаме повече от 20 години опит в дизайна и полиграфията на всевъзможни продукти. Познаваме цялата технология и създаването на колекцията от сватбени покани бе истинско  забавление за целия екип. Надяваме се да сме предали радостта от съзиданието на всеки един модел.

Сватбени покани

В колекцията ще видите класически покани, изящно изрязани хартиени дантели, обемни конструкции, разгъващи се при самото отваряне, богато разнообразие от ефектни картони и хартии. Голяма част от поканите могат да бъдат изработени специално в цветовата гама на вашето сватбено тържество. Предлагаме и надписване на всички сватбени покани.

Луксозни пликове

В цената на всяка сватбена покана е включен стандартен бял плик. Ако предпочитате нещо по-специално, предлагаме пликове от луксозни хартии във всякакви размери, включително нестандартни, както и с вид и цвят на хартията по ваш избор.

Кутийки за подаръци

Предлагаме и поръчкова изработка на кутийки за подаръци. Всяка се произвежда изцяло според вашите желания  ваши спецификации: размери според подаръчето, избор на цвят и вид картон (релефен, перлен, металик, златист, сребрист), възможност за отпечатване на текст, илюстрации и снимки.

Кутийки елипса и цилиндър Четирилистна кутийка–синя Шестлистни кутийки

Сватбени етикети

Като част от нашите сватбени продукти, предлагаме изработка на персонализирани сватбени етикети за бутилки. Изберете от готовите ни 12 модела или ни пишете с вашите идеи!

Други сватбени продукти

В този раздел сме събрали различни артикули, които допълват сватбените покани. Колекцията ни ще се увеличава с времето, а за сега сме показали фоторамка и табелки за маса.